01.11.2017

Po dlouhé odmlce jsem zpět a rovnou s trochu neobvyklým příspěvkem, o žádném receptu to dnes totiž nebude. Jedná se o velkou lidumilnou věc, která dokonce zachraňuje životy a přit...

28.06.2017

Už jsem pomalinku ztrácel psací elán a chuť, avšak odjel jsem po dlouhé době na prázdniny k nám na Krétu a múza na sebe nenechala moc dlouho čekat.

Musím říct, že v gastronomii mě...

17.05.2017

Tofu, pro mnohé kus hmoty bez chuti, pro jiné výborný zdroj proteinů či dokonce i chutě, kterou nenaleznete v ničem jiném. Ať už je to tak nebo tak, ona bílkovinová kostka mne ins...

03.05.2017

Když jsem letos poprvé odjížděl do New Yorku, byl jsem právě uprostřed velmi přísného půstu. Odjezd samozřejmě doprovázely velké obavy, zda-li to budu schopen vše ustát a co vlast...

19.03.2017

Jako dítě byl pro mne oheň snad hlavní element, kolem kterého se vše okolo vaření točilo. Ať už to bylo pečení chleba či klasické vaření v kastrolu, nikdy to bez ohně nešlo. Dokon...

12.03.2017

Uplynulý týden jsem strávil na horách, a to rovnou v Alpách v Itálii. Bylo to mé vůbec poprvé, co jsem zavítal do Alp a tak jsem si to také patřičně užil.

Samozřejmě, nedalo mi to...

01.03.2017

Začalo nám postní období a s ním i otázka, co budu jíst. Pro mě to v podstatě znamená jíst převážně veganskou stravu, můj jídelníček je zcela bez masa, ryb, mléčných produktů...

12.02.2017

Možná si už opravdu řeknete, že jsem blázen, ale já si prostě nemohl pomoci a pustil jsem se na velmi tenký led.

Před nějakým časem, ještě na našich Kryštof kempech, jsem se poznal...

05.02.2017

Za poslední jeden až dva roky se toho v Ostravě hrozně moc odehrálo. Z ušmudlané, vcelku nezajímavé černé dámy, která pro většinu turistů dokázala nabídnout snad jen nalévárnu ve...

25.01.2017

Mám rád výzvy, obzvláště ty, které se zdají téměř neřešitelné a velmi zapeklité. Neznám téměř jedinou rodinu, kde by nebyla nějaká alergie na kravské mléko a tak mne baví nacházet...

Please reload

Kategorie
Some elements on this page did not load. Refresh your site & try again.

Zasílat novinky

© 2015 by Nikos Kuluris