
V60 - Filtrovaná káva
Osobně jsem se kávě vyhýbal jako čert kříži až do chvíle, kdy jsem se seznámil s bagristou (ne, není to bagrista, ale barista, jen já jim...

Tofu se žlutou čočkou
Tofu je pro mne jedna z nepostradatelných surovin, která v mém jídelníčku nesmí alespoň jednou týdně chybět. Již jsem vyzkoušel...

Barvy Londýna 1/2
Nejprve jsem pro vás měl připravený recept, ale poté, co jsem objevil krásy a taje londýnských ulic, nemohu si pomoct, abych zde nenapsal...

Seznámení s asijskými surovinami
Vzhledem k tomu, že mi je asijská kuchyně čím dál bližší a troufám si říct, že už se v ní docela orientuji, rozhodl jsem se, že vás...

Krevety v kokosovém mléku s koriandrem a chilli
Můj kamarád s oblibou tvrdí, že by se dokázal každý den koupat v krevetách. Přeci jen je pravda, že od dob, kdy jsem na krevety dychtivě...